Een koelwagen huren voor een geslaagd feest

De laatste voorbereidingen voor het communie- of lentefeest van uw zoon of dochter zijn ongetwijfeld volop aan de gang. Een speciale dag waar zowel kind als familie enorm naar uitkijken. Een drukke dag waar tal van voorbereidingen aan vooraf gaan. Het grote feest slorpt zowel op de dag zelf als de periode voorafgaand een groot deel van uw tijd op. Zo hoeft u bijvoorbeeld tijdig de communiekaartjes te voorzien, een gepaste outfit aanmeten, een traiteur of eigen maaltijd voorzien, de nodige dranken bestellen, enz.

Vele factoren die zorgen voor een geslaagd feest. Zo ook zal een koelwagen huren de praktische organisatie van uw feest een stuk eenvoudiger maken. Door een koelwagen te huren hoeft u bijvoorbeeld de frigo niet elk halfuur opnieuw bij te vullen. Door al een eenvoudige koelwagen te huren verzekert u bijgevolg 100% gekoelde dranken en/of maaltijden, een gestructureerde aanpak en kan u zo ten volle genieten van deze onvergetelijke dag.

goedkope koelwagen huren

Maar wat kost een extra koelwagen huren me nu juist?

Het gemak van een extra koelwagen tijdens uw feest valt dan ook niet te onderschatten. U huurt een koelwagen reeds vanaf €85 euro per weekend, wat eigenlijk een peulschil is in vergelijking met het werk dat u hiermee uitspaart. Zo zijn onze koelwagens allemaal eenvoudig aan te pikken aan uw wagen, zonder dat u hiervoor een speciaal rijbewijs nodig heeft. Zo kan u de koelaanhangwagen plaatsen waar u maar wil en de nodige dranken en maaltijden koel bewaren. Geen stress of plaatsgebrek meer in uw eigen koelkast. Organiseer op deze manier alles dankzij onze ruime koelwagens.

Een koelwagen huren? Contacteer ons voor de beschikbaarheid

Had je graag een kleine of grote koelwagen gehuurd om de nodige structuur te verzekeren tijdens de komende festiviteiten? Contacteer ons telefonisch, via mail of via het contactformulier en wij geven u graag meer info over de beschikbaarheid! Alvast enorm veel plezier gewenst!

Tagged with: , , , ,
Posted in Koelwagen