Uw communiefeest thuis organiseren? Voorzie alvast een koelwagen!

Communiefeest zelf organiseren

Mei is traditioneel de maand van de communiefeesten. Een dag waar zoon of dochter lief volledig in de watten wordt gelegd en omringd wordt door een heleboel familie en vrienden. Zowel kinderen uit het tweede leerjaar als twaalfjarigen vieren dan hun communiefeest. Een moment waar de familie gezellig samenkomt en geniet van enkele drankjes en hapjes. Vaak worden deze festiviteiten thuis georganiseerd, wat voor de ouders alvast een heleboel organisatie vergt. Wij geven je alvast een praktische tip mee om de dag vlekkeloos te laten verlopen

Zelf een communiefeest organiseren? Ontdek onze handige tip!

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Koelwagen

Een koelwagen huren voor een geslaagd feest

Huur een koelwagen voor je communiefeest

De laatste voorbereidingen voor het communie- of lentefeest van uw zoon of dochter zijn ongetwijfeld volop aan de gang. Een speciale dag waar zowel kind als familie enorm naar uitkijken. Een drukke dag waar tal van voorbereidingen aan vooraf gaan. Het grote feest slorpt zowel op de dag zelf als de periode voorafgaand een groot deel van uw tijd op. Zo hoeft u bijvoorbeeld tijdig de communiekaartjes te voorzien, een gepaste outfit aanmeten, een traiteur of eigen maaltijd voorzien, de nodige dranken bestellen, enz.

Lees meer: Koelwagen huren voor een geslaagd communie- of lentefeest

Tagged with: , , , ,
Posted in Koelwagen

Je wijnkelder inrichten: 3 belangrijke factoren die het resultaat beïnvloeden

Hoe je wijnkelder inrichten

Heb je enkele lekkere wijntjes in je persoonlijke wijncollectie? Voorkom dan dat deze prachtwijnen hun smaak en waarde verliezen door de correcte opslag. Uw wijnkelder correct inrichten vormt hier een echte meerwaarde. Neem daarom de volgende 3 belangrijke factoren in acht.
Lees meer: Je wijnkelder inrichten

Tagged with: , , , ,
Posted in Wijnkelder

Koop een wijnkoeling tegen stockprijzen

Wat smaakt er beter dan een fris flesje witte wijn tijdens de zwoele zomervakantie? Wij verkopen onze volledige stock wijnkoelkasten.
Lees meer: Koop een wijnkoelkast tegen stockprijzen

Tagged with: , , , ,
Posted in Stockverkoop, Wijnkoeling