Uw communiefeest thuis organiseren? Voorzie alvast een koelwagen!

Mei is traditioneel de maand van de communiefeesten. Een dag waar zoon of dochter lief volledig in de watten wordt gelegd en omringd wordt door een heleboel familie en vrienden. Zowel kinderen uit het tweede leerjaar als twaalfjarigen vieren dan hun communiefeest. Een moment waar de familie gezellig samenkomt en geniet van enkele drankjes en hapjes. Vaak worden deze festiviteiten thuis georganiseerd, wat voor de ouders alvast een heleboel organisatie vergt. Wij geven je alvast een praktische tip mee om de dag vlekkeloos te laten verlopen

Je communiefeest thuis organiseren: doe beroep op een koelwagen

Communiefeest thuis organiseren via een koelwagenEen heus feest vereist ook de nodige ruimte en koelruimte. We horen vaak de opmerking dat “de koelruimte” steeds een probleem vormt. De nodige drankjes fris zetten, de hapjes fris houden of het dessert voldoende koelen? De koelkast van in de keuken schiet hier vaak te kort. Een extra koelaanhangwagen huren verhelpt dit probleem en zorgt voor praktische oplossing!

Wat zijn de voordelen van het huren van een koelwagen voor uw communiefeest?

Het gebruik van een koelwagen heeft een tal aan voordelen die de organisatie van uw communiefeest een stuk vergemakkelijken. We zetten ze graag even voor u op een rijtje:

  1. Een koelaanhangwagen kan je zelf komen halen en verslepen met een normale trekhaak. Geen extra hulpstuk of rijbewijs nodig. Heeft u rijbewijs B? Dan kan u de koelaanhangwagen zelf komen halen en terugbrengen, wat de kosten drukken.
  2. Dankzij het compact formaat kan je een koelwagen eenvoudig zelf verslepen naar de plaats waar je het graag had gehad. Graag in de tuin, naast je garage of voor je woning gezet? Kan perfect! Je bepaalt zelf waar je de gerechten en dranken koelt tijdens je communiefeest. Tevens sluit je de koelwagen aan via een standaard 240v stopcontact.
  3. Naast de flexibiliteit biedt een koelwagen een ruime koelruimte die dankzij de sterk isolerende wanden snel opwarmt en lang fris blijft, zodat al uw gerechten en dranken ten alle tijden de correct temperatuur bewaren

Huur een koelwagen voor uw communiefeest

Had je graag ook genoten van deze voordelen? Dat kan. Wij verhuren verschillende types koelwagens die prima aansluiten aan de behoeften voor uw communiefeest. Een koelwagen huur je al vanaf €85 per weekend. Had je graag meer informatie omtrent de beschikbaarheid of andere vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op! Alvast veel succes op uw communiefeest!

Koelwagen

Reserveer hier uw koelwagen naar keuze. Wij nemen vervolgens verder contact op om de reservatie verder af te ronden.
Tagged with: , , , , , ,
Posted in Koelwagen